ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Olive Grove Suites - Villas in Halkidiki

ΕΛΙΑ . ΝΙΚΗΤΗ . ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

ΟΝΟΜΑ*
ΕΠΙΘΕΤΟ*
ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ*
ΤΟ EMAIL ΣΑΣ*
ΠΩΣ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΑΣ*

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΙΝ ΥΠΟΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIE & ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ (GDPR) ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Το αεροδρόμιο «Μακεδονία» βρίσκεται στη Μίκρα, 16,5 χλμ. νοτιοανατολικά της κεντρικής Θεσσαλονίκης (Πλατεία Αριστοτέλους), και είναι εύκολα προσβάσιμο από τον Αυτοκινητόδρομο Α24 (Εθνική Οδός Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών). Η διαδρομή από και προς το κέντρο της πόλης διαρκεί περίπου 25 – 30 λεπτά. Η απόσταση από το Olive Grove Suites είναι 100χλμ.

Η απόσταση από το Olive Grove Suites είναι μόλις 8,1 Km (10 λεπτά).

Ο Νέος Μαρμαράς είναι ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα χωριά της Σιθωνίας που συνδυάζει χαλάρωση και διασκέδαση για όλες τις ηλικίες. Χτισμένος αμφιθεατρικά στην κορυφή ενός λόφου, ο Νέος Μαρμαράς είναι ένα γραφικό χωριό δημοφιλές τόσο στους ντόπιους όσο και στους τουρίστες. Το χωριό είναι ευλογημένο να έχει μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες κοντά.

Ιδρύθηκε το 1922 από πρόσφυγες από το νησί του Μαρμαρά της Μικράς Ασίας. Η τοπική παράδοση συμβολίζεται με το σκάφος που ονομάζεται «Santala» που χρησιμοποιήθηκε ως αλιευτικός στόλος.

Η απόσταση από το Olive Grove Suites είναι 110 χλμ.

Με όλες τις δομές ενός σύγχρονου αστικού κέντρου, η Θεσσαλονίκη είναι σήμερα η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, πρωτεύουσα της διοικητικής περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με πληθυσμό 878.000 κατοίκους στην Περιφερειακή της Ενότητα. Το λιμάνι της, δεύτερο μεγαλύτερο εμπορικό λιμάνι της χώρας και η γεωγραφική της θέση κοντά στις χώρες των Βαλκανίων, ανάμεσα σε Ανατολή και Δύση, αποτελούν τα διαχρονικά πλεονεκτήματα που συμβάλλουν στην οικονομική ανάπτυξη και την κοσμοπολίτικη φυσιογνωμία της. Η Θεσσαλονίκη είναι σήμερα η Έδρα του Κέντρου για την Ανάπτυξη της Επαγγελματικής Κατάρτισης (Cedefop) της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Έδρα της Τράπεζας Εμπορίου και Ανάπτυξης του Ευξείνου Πόντου και η Έδρα του Πατριαρχικού Ιδρύματος Πατερικών Μελετών του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως.

Πόλη ανοιχτή, φιλόξενη, με χαλαρή διάθεση αλλά συνάμα γεμάτη ζωντάνια και κίνηση μέρα νύχτα, που ενισχύεται από την παρουσία των δεκάδων χιλιάδων φοιτητών που φοιτούν στα πανεπιστήμια της, θα σας καλομάθει με τις αναρίθμητες επιλογές που προσφέρει. Στη Θεσσαλονίκη του σήμερα, θα συναντηθείτε με την ιστορία, την τέχνη και τους πολιτισμούς που πέρασαν στα 2.300 χρόνια της ιστορίας της, θα γνωρίσετε την πλούσια γαστρονομική παράδοση, που η φήμη της έχει ξεπεράσει πια τα σύνορα της χώρας, θα χαλαρώσετε στην πανέμορφη παραλία της βλέποντας τον ήλιο να χάνεται στα νερά του Αιγαίου και θα αφεθείτε στους βραδινούς ρυθμούς μιας πόλης που η νυχτερινή διασκέδαση τελειώνει λίγο πριν το πρώτο φως της ημέρας!

Περισσότερες Πληροφορίες – Ο επίσημος ταξιδιωτικός οδηγός της Θεσσαλονίκης

Η απόσταση από το Olive Grove Suites είναι μόλις 12,1 Km (12 λεπτά).

Η Νικήτη είναι ένα από τα πιο γραφικά χωριά της Χαλκιδικής. Μια από τις πιο δημοφιλείς πόλεις της Σιθωνίας είναι προορισμός για όλους, με μια πολύβουη παραλία και ένα γοητευτικό παραδοσιακό χωριό φωλιασμένο στους λόφους.

Παραδοσιακό ή Σύγχρονο; Λοιπόν, η Νικήτη τα έχει και τα δύο! Από τη μια πλευρά, ο δρόμος κατά μήκος της προκυμαίας αποκαλύπτει μια μεγάλη αμμώδη παραλία και μια σειρά από γραφικούς μίνι κόλπους που προσφέρουν γαλάζια νερά και χρυσαφένια άμμο. Και από την άλλη, στο παλιό χωριό της Νικήτης, θα βρεθείτε να περπατάτε στα πέτρινα σπίτια, στα στενά σοκάκια, στη μικρή πλατεία με τον πλάτανο στη μέση, μια μικρή ταβέρνα και ένα καφενείο.

 • Παραλία Λαγομάνδρα – 1,2 χλμ
 • Παραλία Μικρή Ελιά – 3,6 χλμ
 • Παραλία Ελιάς – 5,2 χλμ
 • Παραλία Σπαθιές – 4,8 χλμ
 • Παραλία Καλογριάς – 5,9 χλμ
 • Παραλία Κοβιού – 6,5 χλμ
 • Παραλία Άγιος Ιωάννης – 8,3 χλμ
 • Παραλία Νικήτης – 13 χλμ
 • Παραλία Τρανή Αμμούδα – 16,7 χλμ
 • Παραλία Καρύδι – 25,8 χλμ
 • Παραλία Τριστινίκα – 26,5 χλμ
 • Παραλία Καβουρότρυπες – 45,2 χλμ
Olive Grove Suites - Villas in Halkidiki
ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΟΝΟΜΑ*
ΕΠΙΘΕΤΟ*
ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ*
ΤΟ EMAIL ΣΑΣ*
ΠΩΣ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΑΣ*