ΥΓΕΙΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΩΤΗ

Covid 19

Ενώ ο Covid-19 συνεχίζει να επηρεάζει τις ζωές μας, η Χαλκιδική παραμένει μια ασφαλής περιοχή με φυσική ομορφιά και ζεστή ελληνική φιλοξενία. Αλλά κυρίως σε αυτούς τους καιρούς, είναι ένας προορισμός μακριά από τον μαζικό τουρισμό. Οι διακοπές στη Χαλκιδική, στην οικεία ατμόσφαιρα μιας ιδιωτικής βίλας διευκολύνουν την κοινωνική απόσταση.

Να είστε βέβαιοι, η υγιεινή και η καθαριότητα είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα σε όλες τις βίλες μας. Στις βίλες που παρουσιάζονται σε αυτόν τον ιστότοπο έχουν ενισχύσει τα μέτρα υγιεινής τους και μπορούν να εξασφαλίσουν ένα ασφαλές περιβάλλον τόσο για τους επισκέπτες όσο και για το προσωπικό. Έχουμε λάβει την απαραίτητη εκπαίδευση για τη συμμόρφωση με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Καθώς τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν γρήγορα στην χώρα σας και στην Ελλάδα, θα θελήσετε να προγραμματίσετε και να κλείσετε τις διακοπές σας με ευελιξία και ησυχία. Ως εκ τούτου, έχουμε τροποποιήσει την πολιτική ακύρωσης για να το αντικατοπτρίζει αυτό, διασφαλίζοντας ότι τα ταξιδιωτικά σας σχέδια δεν είναι μόνο ασφαλή αλλά και ευέλικτα.

Βρείτε εδώ μερικούς χρήσιμους συνδέσμους και πληροφορίες σχετικά με τα πρωτόκολλα ταξιδιού και ασφάλειας:

Πισίνες

Όλες οι βίλες μας διαθέτουν πισίνες, οι οποίες δεν είναι επανδρωμένες. Εξοικειωθείτε διεξοδικά με το βάθος της πισίνας και τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να βγείτε έξω. Επιμεληθείτε της ασφάλειας και προσοχής ιδιαίτερα των παιδιών, των μη κολυμβητων και σε περίπτωση βουτιάς. Τα παιδιά και οι μη κολυμβητές είναι ανά πάσα στιγμή ευθύνη σας.

Τοπική Άγρια Ζωή

Λάβετε υπόψη ότι όλες οι βίλες μας βρίσκονται σε αγροτικές περιοχές, όπου η άγρια ζωή όπως τα ζώα και τα έντομα αποτελούν μέρος του τοπίου τόσο φυσικό όσο το γρασίδι και τα δέντρα. Δεν θα ήταν ιδιαίτερα ασυνήθιστο να συναντήσετε ζώα, όπως φίδια, ελάφια, κατσίκες, γάτες (αδέσποτα ή που ανήκουν σε κοντινούς ντόπιους) ή έντομα όπως σφήκες, μέλισσες, μύγες, μυρμήγκια ή αράχνες. Τα έντομα και τα ζώα μπορούν να προσελκύονται από πισίνες, κοντινά ρυάκια ή λίμνες, τοπική βλάστηση ή μερικές φορές φαγητό που αφήνεται έξω μετά από ένα γεύμα στο ύπαιθρο. Θα σας παροτρύνουμε να κρατάτε τις πόρτες και τα παράθυρα κλειστά όσο το δυνατόν περισσότερο και να καθαρίζετε όλα τα υπολείμματα φαγητού μετά από ένα γεύμα σε εξωτερικό (ή εσωτερικό) χώρο. Μην ταΐζετε σκόπιμα κανένα τοπικό ζώο – θα τα ενθαρρύνει να επιστρέψουν και μπορεί να μην είναι τόσο ευπρόσδεκτα στους επόμενους επισκέπτες. Λάβετε υπόψη ότι δεν μπορούμε να λογοδοτήσουμε για την παρουσία ζώων ή εντόμων στη βίλα που θα επιλέξετε. Εάν υποφέρετε από αλλεργίες που προκαλούνται από ζώα, ενημερώστε μας πριν την κράτηση – ενώ δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι τα ζώα δεν θα είναι παρόντα.

Olive Grove Suites - Villas in Halkidiki
ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ